"Nisam želio otići u Napoli"

Reina o odlasku iz Liverpoola

"Nisam želio otići u Napoli"

Midhat Šljivak

Dugogodišnji golman Liverpoola Pepe Reina razočaran je odlukom kluba da ga pošalje na posudbu u Napoli.

Španski golman je u pismu upućenom navijačima Redsa saopštio kako nije uopŠte znao kako će otići iz kluba, iako je u klub stigao mladi belgijski golman SImon Mignolet.

"Naravno da sam razočaran što su me poslali na posudbu u Napoli, naročito jer me nisu ništa pitali o tome. Mislim da sam zaslužio bolji donos, ali razumijem teške odluke koje se u fudbalu moraju donositi. Razočaran sam što nisam dio Liverpoolove budućnosti. Nije bila moja odluka da odem, ali ću je prihvatiti", rekao je Reina.

Reina je član Liverpoola od 2005. godine kada je  u klub stigao iz ekipe Villarreala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.