"Nismo uspjeli večeras, ali pred nama je još mnogo toga"

Iniesta nakon meča

"Nismo uspjeli večeras, ali pred nama je još mnogo toga"

Midhat Šljivak

Barcelona je večeras doživjela pravu blamažu nakon što je u polufinalu Kupa kralja poražena od Reala na Camp Nou rezultatom 3:1.

Fudbaleri katalonskog tima razočarani su ispadanjem od velikog rivala, a nakon utakmice je govorio Andres Inisra, koji je istakao kako im je falio korak do finala, ali da imaju sada druge stvari kojima se trebaju okrenuti.

"Nedostajao nam je još jedan korak do finala, ali nismo uspjeli da odemo tamo. Ipak, sada su pred nama neke druge stvari i još mnogo toga što moramo uraditi. Borićemo se za to do kraja. Zahvaljujem se navijačima što su uvijek na našoj strani", rekao je nakon meča vidno razočarani Inietsa.

Priliku za revanš Barcelona će imati već u subotu kada u 26. kolu Primere Real dočekuje Barcelonu na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.