"Nisu glasine, Gerrard voli moj klub i možda dođe"

Tvrdi Andy Lynch

"Nisu glasine, Gerrard voli moj klub i možda dođe"

Steven Gerrard polako privodi kraju svoju epizodu u Los Angeles Galaxyju. 

Legendarni fudbaler Liverpoola je u protekle dvije godine boravio u popularnoj MLS ligi i u decembru mu ističe ugovor sa Los Angeles Galaxyjem, a ovih dana se sve više špekuliše o njegovoj budućnosti. 

Navodno, postoji i mogućnost da pređe u Celtic. 

"Kada se neka velika imena povezuju sa škotskim klubovima, ljudi obično kažu: 'Ma to je nemoguće i odmahuju rukom'. Sa njim nije takva stvar. Ne mislim da je nemoguće da dođe, to nisu baš samo obične glasine", izjavio je proslavljen Celticov fudbaler Andy Lynch.

Lynch kaže da mu je Gerrard priznao da voli Celtic.

"Ja sam se iznenadio kada mi je na poluvremenu utakmice Stoke - Liverpool rekao da je navijač Celtica.  S puno strasti mi je pričao o klubu.  Svi znaju koliko Gerrard voli Liverpool, ne kažem da Celtic više voli, ali sa mnogo uzbuđenja je govorio tog dana. Čak je rekao da namjerava doći da gleda neke utakmice ukoliko mu se ukaže prilika", istakao je Lynch. 

S druge strane, navijači Liverpoola očekuju kako bi legenda kluba mogli doći na klupu zajedno sa Jurgenom Kloppom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi