Zoran Kokot pred Slobodu

"Očekujem veliku podršku i bar jedan gol u mreži Slobode"

Zoran Kokot očekuje pobjedu u susretu 23. kola Premijer lige protiv Slobode.

Fudbaler Željezničara s dosta optimizma ulazi u ovaj meč...

"Znamo da je Sloboda dobra ekipa. Sigurno očekujem veliku podršku navijača i nadam se da tri boda neće doći u pitanje. Znamo da Slobda ima dosta dobrih igrača i da će biti teška utakmica, ali nadam se pobjedi", rekao je Kokot, koji se nada da će makar jedan gol biti dovoljan da se pobijede Tuzlaci.

"Svaka utakmica nosi svoju težinu. U Vitezu smo odigrali sjajno i nadam se da ćemo bar jednom zatresti mrežu Slobode. Mene su golovi malo stali, bile su neke asistencije. Ne obazirem se na to, bitno je da igramo dobro kao kolektiv", rekao je Kokot.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.