"On je najbolji trener na svijetu, volim ga kao oca"

Özil nakon što je dao dres Mourinhu:

"On je najbolji trener na svijetu, volim ga kao oca"

Arsenal je sinoć poražen u gradskom derbiju na svom Emiratesu od gradskog rivala Chelseaja sa 0:2 u okviru Capital One Cupa, a golove za Plavce postigli su Azpilicueta i Mata.

Zanimljiv detalj desio se nakon završena utakmice. Do su neki igrači razmjenjivali međusobno dresove, a drugi išli ka svlačionici novi ljubimac Arsenalovih navijača Mesut Özil skinuo je dres i dao ga Joseu Mourinhu, trener Chelseaja koji ga je trenirao u Real Madridu.

"Dao sam mu svoje dres jer je on za mene najbolji trener na svijetu i volim ga kao oca", kazao je veznjak Arsenala. 

Pitanje je šta će nakon ove izjave reći Arsene Wenger ali i kako će na ovu izjavu njihovog novog ljubimca reagovati navijači londonskih Topnika.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.