"On mi još uvijek šalje poruke prije velikih mečeva"

Hernandez otkrio

"On mi još uvijek šalje poruke prije velikih mečeva"

Meksički fudbaler iz redova Bayer Leverkusena Javier Hernandez igra sjajnu sezonu u Bundesligi.

On se potpuno preporodio otkad je otišao iz Manchester Uniteda, a priznaje kako je još uvijek u kontaktu sa trenerom koji ga je doveo u Evropu, Sir Alex Fergusonom.

"Za mene, on je najbolji trener svih vremena. On mi je ispunio san da igram u jednom od najvećih klubova u historiji fudbala. Uvijek govorim da je Ferguson veoma bitna osoba u mom životu", rekao je Hernandez i nastavio:

"Još uvijek sam u kontatu s njim. Kada sam igrao meč Lige šampiona protiv Atletico Madrida, slao mi je poruke podrške. Veoma često se čujemo. Kada sam odlazio na posudbu u Real Madrid, osobno sam se s njim savjetovao".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hernandez je ove sezone postigao 14 pogodaka na 20 mečeva u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi