"Opstanak nije nemoguć, treba nam podrška navijača"

Boris Gavran, trener NK Travnik

"Opstanak nije nemoguć, treba nam podrška navijača"

Samir Mlaćo

U prostorijama stadiona Pirota održana je press konferencija NK Travnik, a prisutnima se obratio šef stručnog štaba Vezira Boris Gavran koji je istakao važnost subotnjeg duela sa Vitezom u kojem Travničani ulaze sa imperativom pobjede.

Njihovim komšijama iz Viteza također su potrebni bodovi, pa se očekuje veoma zanimljiva utakmica, ali sigurni smo da neće nedostajati ni varnica na terenu, koje su do sada bile sastavni dio duela ova dva tima.

"Bez obzira na sve razlike na tabeli i odstupanja od drugih timova moji igrači u ovaj susret ulaze maksimalno motivisani i spremni. Prvenstvo još traje, ništa nije izgubljeno i pred nama je pored utakmice sa Vitezom još šest utakmica do kraja. U ovom komšijskom derbiju idemo na pobjedu, da se revanširamo za poraz iz prvog dijela sezone i  da popravimo utiske kod domaće publike. Svi igrači su spremni i jedva čekaju da istrče na teren. Poznajem mnoge igrače Viteza, pratio sam ih, te detaljno analizirao i ukoliko moji momci ispoštuju dogovoreno iz svlačionice, sigurno da pobjeda neće izostati", istakao je Gavran koji je imao i poruku za navijače svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obećavamo dobru partiju i pozivamo naše navijače da budu u što većem broju na Piroti i podrže Travnik, kako bi na kraju svi skupa slavili opstanak, koji nije nemoguć“, dodao je iskusni stručnjak.

Inače, Travnik nakon 23. kola zauzima 13. poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi