"Ovo je zbog žalbi kako nema pogodaka"
Foto: EPA

Mourinho nakon Hulla

"Ovo je zbog žalbi kako nema pogodaka"

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, zadovoljan je nakon nove pobjede njegovog tima.

Plavci su uz dosta muke savladali Hull kao gosti s 3:2, a Mourinho je u svom stilu komentarisao utakmicu.

"Mislim da se ovakav fudbal sviđa ljudima. Stalno se žale kako nema mnogo pogodaka na utakmicama. Bio je ovo odličan meč. Kada smo primili golove, to nas je pogodilo i nismo dobro odigrali nastavak. Međutim, uspjeli smo pobijediti zahvaljujući golu Remjya. Htio sam da on i Diego odigraju završnicu zajedno, ali se Costa povrijedio.", rekao je Mourinho, te je dodao:

"Imamo još devet utakmica do kraja. Ići ćemo utakmicu po utakmicu. Sve je u našim rukama i mislim da na pravi način možemo završiti sezonu", istakao je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.