"Ozil želi ostati u Engleskoj još nekoliko godina"

Ništa od Bešiktaša

"Ozil želi ostati u Engleskoj još nekoliko godina"

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Mesut Ozil još uvijek nije donio odluku o svojoj budućnosti.

Ozilov ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone, a Nijemac se nije uspio još uvijek dogovoriti s Topnicima. Pregovori Arsenala i Ozila traju već mjesecima i navijači londonskog kluba imaju sve manje nade da će ovaj veznjak ostati na Emiratesu i u budućnosti.

Engleski mediji jučer su objavili da bi Ozil svoju karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer je interes za njega pokazao Bešiktaš. Međutim, njegov agent Erkut Sogut je demantovao ove navode i otkrio planove njemačkog reprezentativca.

"Mesutu je drago što Bešiktaš želi da ga dovede, ali mi nismo dobili nikakvu ponudu. Čak i ako dođe ponuda on želi da ostane u Premiershipu još najmanje dvije ili tri godine. Pregovaramo s Arsnalom i idemo u nekom dobrom pravcu", poručio je Sogut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi