Ozil već odabrao novi klub, predsjednik se nećka?
Foto: EPA

Seli u Inter?

Ozil već odabrao novi klub, predsjednik se nećka?

M. Šljivak

Njemački fudbaler Mesut Ozil (29) napustiće Arsenal narednog ljeta.

Sjajni veznjak nije se odlučio na produžetak saradnje sa Topnicima, te će narednog ljeta postati slobodan igrač.

Navodno, Ozil je već odabrao tim u kojem će nastaviti karijeru. On bi u narednoj sezoni mogao nositi dres Intera, koji je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Ipak, predsjednik Nerazzurra Erick Thohir još uvijek ne želi pričati o potencijalnom dovođenju Nijemca i tvrdi da su to za sada samo špekulacije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To su samo tračevi.  Ko zna ko stoji iza ovih pisanja. Mnogi koji su s nama povezuju nisu ni blizu dolaska", rekao je Thohir.

Ozil je član Arsenala postao 2013. godine. Za londonsko klub je odigrao 166 utakmica i postigao je 32 gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi