"Pitajte selektora zašto smo loše igrali"

Pero Antić loptu prebacio na Pipana

"Pitajte selektora zašto smo loše igrali"

Makedoniju samo čudo može provesti u dugi krug nakon današnjeg poraza od izabranika Aleksandra Petrovića.

Predvođeni Perom Antićem, Makedonci nisu imali pravo rješenje za Teletovića i društvo, a kapiten Makedonije nakon meča loptu je mudro prebacio na selektora Pipana.

“Odgovor na pitanje zbog čega smo igrali loše zna samo selektor, a od sada nam je samo Latvija u mislima. Cilj nam je pobjeda, pa tek onda razmišljanje o kombinatorici u vezi sa međusobnim susretima. Nije sve izgubljeno, ali morat ćemo igrati bolje,” poručio je Antić.

Makedoncima ne prostaje ništa drugo nego da sutra ponove igru koju su prikazali protiv Srbije, pobijede Latviju, te isčekuju ishode ostalih mečeva. Našim košarkašima potreban je samo trijumf. Držimo im palčeve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti