"Pobijedila je fizički nadmoćnija i uigranija ekipa"

Trenerica Zrinjskog nakon poraza od Samobora

"Pobijedila je fizički nadmoćnija i uigranija ekipa"

Zrinjski nije uspio napraviti senzaciju. Rukometašice Samobora zasluženo su trijumfovale u Mostaru i došle nadomak polufinala evropskog Challange cupa.

"Pobijedio je tim koji je u ovom momentu bolje fizički pripremljen, koji je uigraniji i koji ima kontinuiraniji trening. Od nove godine do danas one su odigrale kompletan jedan dio sezone, a mi svega pet utakmica", kazala je trenerica Zrinjskog Ana Papak, te još dodala:

"Šanse za polufinale svedene su na minimum, ali spotrski je nadati se i vjerovati u čudo sve dok ikakva šansa postoji, makar ona bila i teoretska. Uostalom ambicije na početku sezone bile su plasman u Evropu, a mi smo otišli čak do četvrtfinala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije