"Podrška ekipi i stručnom štabu je najbitnija"

Oglasio se Odbor direktora FK Sarajevo

"Podrška ekipi i stručnom štabu je najbitnija"

M. Šljivak

Nakon što je ugledni biznis magazin Bloomberg objavio kako Malezijac Vincent Tan ima namjeru da proda klubove koji su u njegovom vlasništvu, među kojima je i FK Sarajevo, oglasio se i Odbor direktora FK Sarajevo.

Oni su se oglasili saopštenjem...

Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvanje tri boda na predstojećoj utakmici.

Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.

Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odbor Direktora Fudbalskog kluba Sarajevo

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi