"Prošla sezona bila je sjajna, u novoj željimo biti bolji"

Brendan Rodgers pred start sezone

"Prošla sezona bila je sjajna, u novoj željimo biti bolji"

Liverpool je u prošloj sezoni došao do izvora, ali se nije napio vode. Naslov prvaka Redsi su ispustili u posljednjim kolima. 

Trener Brendan Rodgers ne očajava zbog toga, već sa optimizmom ulazi u novu sezonu Premiershipa.

„Uzbuđen sam zbog vjere u to da možemo ponovo napasti najviši plasman i u narednoj sezoni. Dokazali smo da se možemo nositi sa pritiskom utrke za titulu prvaka. Znam da će svi ukazati na mečeve sa Chelseajem i Crystal Palaceom, ali umesto toga, trebaju da obrate pažnju na posljednjih 14 utakmica u kojima smo ostvarili dvanaest pobjeda, jedan remi i jedan poraz,“ izjavio je Rodgers i dodao:

„Takva forma je obično dovoljna za titulu. Prethodna sezona bila je sjajna, a verujem da u novoj možemo još bolje. Ukoliko trofej ne stigne ove godine, vjerujem da će se to svakako desiti uskoro, i to zbog toga što klub postepeno raste iz dana u dan.“

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.