"Proveo sam sa Kloppom više noći nego sa ženom"

Zanimljiva izjava bivšeg trenera rezervnog tima Dortmunda

"Proveo sam sa Kloppom više noći nego sa ženom"

Nekadašnji trener rezervnog tima Borussije iz Dortmunda David Wagner smatra da će Klopp biti veoma uspješan u Dortmundu.

On je za engleke medije dao veoma zanimljivu izjavu o svom životu u Dortmundu i Mainzu te radu sa Jurgenom Kloppom.

"Pomagao sam mu četiri goine u Mainzu, a bili smo i cimeri. Ponekad sam provodio više noći  njim nego sa mojom ženom. Veliki problem za mene je bilo to što on puši", rekao je Wagner i dodao:

"Dozvoljavao sam mu da puši cigarete samo u toaletu ili balkonu, ako bismo ga imali".

Također je iskoristio priliku i da pohvali Kloppove trenerske kvalitete kazavši da će sigurno biti uspješan u Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On ima pobjednički mentalitet. Također je veoma inteligentan kada je u pitanju fudbal i veliki je borac", poručio je Wagner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi