"PSG je bio mnogo teži zadatak od Juventusa"
Foto: EPA

Alcacer pred revanš na Nou Campu

"PSG je bio mnogo teži zadatak od Juventusa"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone naredne sedmice na domaćem terenu dočekuju Juventus u okviru revanš meča četvrtfinala Lige prvaka.

Stara dama je u prvoj utakmici u Torinu bila uvjerljiva i slavila je sa 3:0, te je pred Barcelonom težak posao u srijedu navečer. Ipak, nadu Kataloncima daje posljednja utakmica na ovom stadionu kada su s nevjerovatnih 6:1 savladali PSG i izborili plasman dalje.

Napadač Barcelone, Paco Alcacer, sinoć je bio strijelac u pobjedi ovog kluba protiv Real Sociedada. Nakon utakmice Acacer je izjavio da je utakmica protiv PSG-a bila mnogo teža nego što će to biti protiv Juventusa.

"Na papiru je PSG bio mnogo teži zadatak jer smo u prvoj utakmici izgubili 4:0, ali nakon svega uspjeli smo se plasirati dalje. Sigurno je da ćemo dati svoj maksimum da to ponovimo protiv Juvenusa i nadam se da ćemo uspjeti", rekao je Alcacer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi