"Real je za mene završena priča, Juventus mi je prioritet!"

Sjajni Alvaro Morata

"Real je za mene završena priča, Juventus mi je prioritet!"

Prerano otpisan u Real Madridu, Alvaro Morata je svoju sreću pronašao u Torinu.

Sjajni španski napadač ove sezone blista u dresu Juventusa, s kojim je na dobrom putu da napravi pravi evropski iskorak kakav se u Torinu odavno čeka.

"Juventus je moj prioritet i ovdje se osjećam sajno. Zahvalan sam ovom klubu jer mi je pružio šansu, jer trebao sam to. Klauzule u ugovoru me ne zanimaju, Realu želim mnogo sreće ali ja sam igrač Juventusa i tako će ostati", rekao je Morata španskim medijima.

Morata je ove sezone postigao sedam ligaških golova u dresu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.