"Respekt Brazilu, ali se više bojim suđenja"

Alexis Sanchez (opravdano) strahuje

"Respekt Brazilu, ali se više bojim suđenja"

Alexis Sanchez podigao je dosta prašine svojom izjavom uoči susreta osmine finala protiv Brazila. Čileanska zvijezda i glavna uzdanica respektuje Brazil, ali se više boji suđenja na toj utakmici.

"Brazil je ekipa koja je itekako kvalitetna i moje lično mišljenje je da oni imaju najbolju odbranu na prvenstvu. Poštujem Brazil, imaju i nekoliko velikih igrača ali mi ćemo se boriti za prolaz i nismo bez šansi", istakao je Alexis a onda, sasvim otvoreno, priznao:

"Iskreno, bojim se kakvo će biti suđenje na toj utakmici. Nadam se da Brazil, kao domaćin turnira, neće biti favorizovan po pitanju toga. Suđenje na prvenstvu je dosta loše, a znamo svi kakav je Brazilu penal dosuđen u prvoj utakmici protiv Hrvatske".

Susret u Belo Horizonteu igra se u subotu, a glavni sudac će biti Howard Webb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije