"Ronaldo je kompletniji igrač od Messija"

Hazard vidi Portugalca kao fizički nadmoćnijeg nogometaša

"Ronaldo je kompletniji igrač od Messija"

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi, Eden Hazard, smatra da je Messi najbolji igrač na svijetu trenutno, ali i da je Cristiano Ronaldo kompletniji igrač.

Mladog belgijskog ofanzivca su u ovom prelaznom roku mnogobrojni evropski velikani željeli vidjeti u svojim redovima, no on je ostao vjeran Lilleu. 

Francuski mediji upitali su Hazarda da napravi komparaciju između dva najbolja fudbalera svijeta, Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

"Messi je trenutno ispred Ronalda. Igra u najboljoj ekipi svijeta, a kada bih mogao uzeti nešto od njega, to bi bila ljevica", rekao je Hazard, te dodao:

"Ronaldo je kompletniji igrač od Messija i veoma fizički pripremljen."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti