"S Mehom se najviše družim, ipak je to moj Bosanac"

Još nije odlučio, a Alispahić je njegov Bosanac

"S Mehom se najviše družim, ipak je to moj Bosanac"

Adnan Beganović

Mladi fudbaler Dinama i potencijalni bh. reprezentativac, Alen Halilović, danas je i za Index.hr potvrdio ono što je sinoć rekao za SportSport.ba, da još uvijek nije odlučio za koju će nacionalnu selekciju igrati.

Mladi Alen Halilović, sin našeg nekadašnjeg reprezentativca Sejada Halilovića, jedan je od najtalentovanijih evropskih fudbalera, a sa nešto više od 16 godina debitovao je za prvu momčad Dinama.

"Tata je prije rekao da ću igrati za BiH  i ja sam htio igrati za BiH, no došao je poziv iz Hrvatske, pa sam ga i prihvatio. Trenutno ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati, ima još mnogo vremena, pa mi to ne prestavlja neki teret. Iskreno, još nisam odlučio", ponovio je za Index.hr Halilović ono što je sinoć izjavio i za SportSport.ba.

Na pitanje novinarke s kim se trenutno najviše druži, Halilović je odgovorio:

"Svi su me lijepo prihvatili i hvala im na tome, ali želim istaknuti Alispahića, ipak je to moj Bosanac".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti