"Samo je pitanje vremena kada će Coutinho otići u Barcu"

Oglasio se i Joey Barton

"Samo je pitanje vremena kada će Coutinho otići u Barcu"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho i dalje je glavni akter transfer sage između Liverpoola i Barcelone.

Katalonski klub već nekoliko sedmica pokušava da dovede Coutinha u svoje redove, no Redsi ne žele ni da čuju za to. Barca je jučer poslala novu ponudu za Brazilca i poručila da je to posljednja, ali Liverpool je i ovaj put odlučio da odbije ponudu Katalonaca.

Međutim, jasno je da ova transfer saga još uvijek nije završena iako su iz Barcelone poručili da više neće slati ponude za ovog igrača. Jasno je da je Coutinho glavna meta Barcelone ovog ljeta, te da će učiniti sve da dovedu Brazilca do kraja prelaznog roka.

Povodom silnih spekulacija oglasio se i kontroverzni engleski fudbaler Joey Barton koji sada radi kao stručni komentator. Barton je izjavio da sumnja da će Liverpool uspjeti da odoli milionima iz Barcelone, te da je samo pitanje vremena kada će ovaj igrač biti predstavljen na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On želi da ide i to je svima jasno. Barca nuti skoro 120 miliona funti i sumnjam da će Liverpool odbiti to. Logično mi je da Coutinho želi da ide u Barcelonu koja je ruku na srce mnogo veći klub. Redsi nisu osvojili titulu prvaka preko 20 godina i razumijem ga što želi da ide. Prema mom mišljenju samo je pitanje vremena kada će se ovaj transfer ozvaničiti", rekao je Barton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi