"San svakog igrača je da obuče dres Mancehstera"

Felipe Anderson tvrdi

"San svakog igrača je da obuče dres Mancehstera"

E. Škorić

Brazilski veznjak Felipe Anderson ima želju da jednog dana obuče dres Manchester Uniteda.

Igrač Lazija povezivao se ranije s Unitedom, ali je na kraju ostao u Rimu, a sada priznaje da bi volio obući dres slavnog kluba s Old Trafforda.

"Nakon svake sezone bude dosta špekulacija, ali se ne obazirem previše, to prepustim agentima. Uživam u odmoru, ne razmišljam o mogućem transferu. Moje je da igram dobro, a onda šta bude. Uvijek se može ukazati neka prilika", rekao je Anderson, pa je dodao:

"Svaki igrač sanja da zaigra za ekipu poput Uniteda. Bilo mi je žao kada nisam uspio da ostvarim transfer 2015. godine na Old Traffordu, a bilo je blizu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je za Lazio Brazilac odigrao 41 utakmicu i uključen je u 19 golova, što asistencijama što direktno golovima. U svakom slučaju, 24-godišnji bivši igrač Santosa ubrzo bi mogao promijeniti klub. Ko zna, možda mu se i želja ostvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi