"Savjetovali su me Mourinho i Loew, poslušao sam selektora"

Andre Schurrle

"Savjetovali su me Mourinho i Loew, poslušao sam selektora"

Andre Schurrle je ove zime iz Chelseaja prešao u Wolfsburg a zbog tog poteza se, kako kaže, nije pokajao.

"Ova odluka je bila dobra za mene, nisam se pokajao. Možda Wolfsburg nema reputaciju kao Chelsea i mnogo sam razmišljao o tome. Mourinho je želio da ostanem i obećao mi je veću minutažu u proljetnoj polusezoni, ali sam se posavjetovao i sa selektorom Joachimom Loewom", započeo je Schurrle i dodao:

"On me savjetovao da pređem u Wolfsburg i da tamo nastavim. Chelsea simpatišem od malena i zaista mi je bilo lijepo u Londonu, a nadam se da će mi tako biti i u Wolfsburgu. Imamo sjajan tim i možemo se boriti za trofeje i u Njemačkoj i u Evropi".

Andre Schurrle je od dolaska upisao dva nastupa za Wolfsburg. Još uvijek se nije upisao u strijelce, ali je zabilježio jednu asistenciju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti