"Sloboda je znalački iskoristila naš pad u igri"

Fudbaler Krupe nakon ispadanja iz Kupa RS

"Sloboda je znalački iskoristila naš pad u igri"

D. Vejo

Fudbaleri Krupe nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale Kupa Republike Srpske nakon što su jučer poraženi od Slobode u Mrkonjić Gradu rezultatom 4:2.

Kada su u pitanju takmičenja za ovu godinu, Slobodanu Starčeviću ostala je još borba u Premijer ligi BiH, jer su iz oba Kupa ispali. Povodom jučerašnjeg susreta, oglasio se i strijelac prvog gola za Banjalučane.

"Ušli smo u utakmicu dosta dobro i stvarali šanse te postigli gol na vrijeme. Držali smo konce igre u praktično cijelom prvom dijelu, ali smo na kraju istog primili gol. U drugom poluvremenu desio se veliki pad u igri, što je protivnik znalački iskoristio. Želimo što prije da zaboravimo poraz i okrenemo se susretu s Olimpicom", ističe za SportSport.ba napadač Krupe, Ozren Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi