"Slutio sam najgore, izgubio sam  trojicu prijatelja"

Dinamov nogometaš Jonas priznaje

"Slutio sam najgore, izgubio sam trojicu prijatelja"

Edmir Škorić

Dinamov nogometaš Jonas, Brazilac, izgubio je trojicu prijatelja u kobnom letu aviona.

Ujutro su mnogi Brazilci saznali užasne vijesti - avion s igračima Chapecoensea se srušio neposredno prije Medellina, gdje je brazilski tim trebao da igra finale Copa Sudamericane protiv kolumbijskog Atletica.

"Da, u tom avionu bilo je troje mojih prijatelja s kojima sam djelio svlačionicu, Lucas Gomes, Marcelo Augusto i Arthur Maia", rekao je nogometaš Dinama Jonas, dodavši:

"Užasno se osjećam. Čim sam ujutro čuo vijest o rušenju aviona, slutio sam najgore. Evo, sad sam čitao na brazilskim portalima kako je u Brazilu proglašeno tri dana žalosti zbog tragične pogibije".

"Svo troje bili su veliki profesionalci, sjajni i karakterni ljudi s kojima je bilo zadovoljstvo djeliti svlačionicu. Beskrajno sam tužan", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi