"Smjenjivanje menadžera je običan dan u Abramovičevom uredu"

Villas-Boas prokomentarisao novu rotaciju

"Smjenjivanje menadžera je običan dan u Abramovičevom uredu"

A. Haznadarević

Londonski Chelsea je otpustio menadžera Roberta di Mattea, te u kratkom roku zaposlio Rafaela Beniteza, a bivši šef stručnog štaba Plavaca Andre Villas-Boas je upitan da prokomentariše najnoviju rotaciju u timu Romana Abramoviča.

"Smjena Di Mattea? U Chelseaju je smjenjivanje menadžera običan dan u uredu. To je moja interpretacija. Šteta zbog Robbieja. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere", istakao je menadžer Tottenhama, te se osvrnuo na dosadašnja dostignuća italijanskog stručnjaka:

 

"Ostvario je tako puno u tako kratkom razdoblju. Njegova biografija je jedna od najboljih na svijetu, jer je osvojio Ligu prvaka i FA Cup u tako kratkom vremenu. Klub je, međutim, donio svoju odluku za koju očito smatraju da će ih uznapredovati. Ja to ne želim komentarisati", zaključio je Villas-Boas, koji je na isti način ostao bez posla tokom prošle sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.