"Spahić je sada golgeter, bilo bi dobro da Bayeru zabije"

Našalio se trener HSV-a

"Spahić je sada golgeter, bilo bi dobro da Bayeru zabije"

Naredno kolo Bundeslige za Hamburger SV donosi gostovanje u Leverkusenu kod Bayera. 

Ovaj susret će, bez sumnje, biti poseban za Emira Spahića. Reprezentativac BiH će imati priliku ponovo zaigrati na Bay Areni - ravno 521 dan nakon što je napravio incident kada je udario jednog od zaštitara i potom dobio otkaz.

Spahić je bio svjestan gluposti koju je napravio i sa rukovodstvom Bayera se rastao na prijateljski način. To potvrđuje i izjava sportskog menadžera kluba Rudija Vollera koji je izjavio da je popularni 'Spaha' i dalje izvrstan fudbaler, a ono što uoči utakmice posebno raduje trenera njegovog sadašnjeg kluba je forma u kojoj se bh. defanzivac nalazi. 

"Spahić je igrajući za Bosnu i Hercegovinu postao golgeter. Naravno da bi bilo dobro ako bi i Bayeru uspio zabiti gol", izjavio je kroz šalu Labbadia. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Spahić je u pobjedi nad Estonijom (5:0) bio strijelac dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi