"Sudije su s poklonima od Reala napustile stadion"
Foto: EPA

Šokantne tvrdnje predsjednika Villarreala

"Sudije su s poklonima od Reala napustile stadion"

Midhat Šljivak

Poprilično šokantne podatke iznio je predsjednik Villarreala Fernando Roig nakon utakmice njegovog tima protiv Real Madrida.

Kraljevi su nevjerovatnim preokretom stigli do pobjede od 3:2, a nakon meča predsjednik domaćeg kluba Fernando Roig, iznio je poprilično teške optužbe na račun gostiju iz Madrida, kao i sudija.

"Sudija Gil Manzano i njegovi asistenti napustili su stadion s torbama Real Madrida. Smatram da to nije ispravno i da se tako nešto ne radi", istakao je predsjednik tima iz okoline Valencije.

Potom je komentarisao i dosuđeni penal u korist madridskog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Penal? Sve ste vidjeli. Nije lopta potpuno zahvatila ruku već rame. Smatram da nije bio penal. Ova odluka je 'ubila' utakmicu. Definitivno treba razjasniti da li se rikošet i odbijanac računa kao penal. Nisam rekao ništa sudiji Manzanu, ali ovo nije bio penal", istakao je Roig.

Villarreal je u sinoćnom meču ispustio veliku prednost od 2:0. Real je čudesno došao do preokreta, a pobjedu im je donio Alvaro Morata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi