Nedo Turković iskren

"Suze su nam išle na oči nakon smrti, nije nam lako..."

Nedo Turković je pred kraj današnje utakmice na Grbavici dobio svoju priliku za igru, ali na terenu nije uspio donijeti prevagu. Ostalo je 1:1, a Željezničar je napravio korak unazad...

"Sloboda je kvalitetna ekipa koja će sigurno mnogim zagorčati život. Ovo je normalan rezultat za mladu ekipu. Imali smo tu pet-šest omladinaca ispod 21 godine i to je veliki dobitak za ovu ekipu. Nadamo se da ćemo na kraju izboriti Evropu. To je naš cilj", rekao je Nedo Turković koji je potom otvorio dušu:

"Imamo mladu ekipu koja igra dobro. Ja ne znam, stvarno, ako to nije nešto što trebamo gajiti i njegovati, šta drugo trebamo? Jel' trebamo kupovati, dovoditi igrače precijenjene i da budemo šampioni? Ako je takav cilj, onda okej. smatram da s ovom ekipom kvalitetno igramo i ne možemo non stop imati te sportske sreće. Garantujem da je danas svaki igrač dao sve od sebe ali, nažalost, ovaj put rezultat nije došao".

Turković je istakao i da je tragedija koja je potresla Grbavicu itekako uticala na fudbalere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možemo se mi praviti koliko hoćemo, ali to utiče na sve. Suze su nam išle na oči nakon smrti i vjerujte da nije lagano".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.