"Svejedno je CSKA ili Real u Ligi prvaka igraju najbolji"

Robert Lewandowski uoči gostovanja u Moskvi

"Svejedno je CSKA ili Real u Ligi prvaka igraju najbolji"

Minhenski Bayern večeras će gostovati u Moskvi kod aktualnog prvaka Rusije, CSKA u okviru drugog kola Lige prvaka. 

Moskovljani će Bavarce ugostiti pred praznim tribinama. UEFA je kaznila CSKA Moskvu zbog velikog broja rasističkih simbola prošlog decembra.

"Nikada nisam doživio nešto slično. Ovo će biti moj prvi put da igram pred praznim tribinama. Moramo se prilagoditi. Malo je čudno jer obično igramo pred mnogo navijača," kaže Guardiola. 

Moskovljani su u prvom susretu poraženi od Rome rezultatom 5:1 na rimskom Olimpicu, dok je Bayern slavio protiv Manchester Cityja golom Jeromea Boatenga u 90. minuti susreta. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne interesuje nas prvi rezultat CSKA Moskve. Moramo protiv svakoga dati svoj maksimum. Nije važno da li igramo sa Realom ili CSKA Moskvom, jer u Ligi prvaka igraju samo najbolje ekipe," smatra Robert Lewandowski.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.