"Svi na stadionu su vidjeli da je bio penal osim sudija"

Fatih Terim nakon susreta u Madridu

"Svi na stadionu su vidjeli da je bio penal osim sudija"

Galatasaray je sinoć poražen ubjedljivo od Real Madrida, rezultatom 3:0. Međutim ni ovaj susret nije mogao proći bez kontraverzi. 

Sudija je propustio da dosudi očigledan jedanaesterac za goste iz Istanbula. 

 

"Neću diskutovati o mogućim jedanaestercima. Nikada ne pričam o sudijama, ali ime Real Madrida bi moglo imati uticaj na njih i nekada se obeshrabre da dosude ono što treba. Ne možemo tražiti razloge poraza u sudijskim greškama, ali su griješili," rekao je Terim nakon susreta i nastavio: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Svi na stadionu su vidjeli da je Ramos nagazio Yilmaza, osim sudija. Na ovom nivou takve greške su nedopustive. Prvi i drugi gol smo primili nakon sopstvenih grešaka. Eboue i Drogba su propustili dobre prilike. Da smo postigli pogodak bilo bi drugačije," rekao je Terim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti