"Tačno je, razgovarali smo sa Tottijem"

Italijan napušta Romu?

"Tačno je, razgovarali smo sa Tottijem"

Velike su šanse da će Francesco Totti na kraju sezone napustiti redove Rome.  

Legendarni italijanski napadač (39) nije u najboljim odnosima sa trenerom Lucianom Spallettijem i sve više se špekuliše da će napustiti Romu, a čini se da bi naredna destinacija u karijeri mogao biti New York Cosmos. 

Trener američke momčadi je potvrdio da postoje kontakti sa Tottijem.

"Svaki klub na svijetu želi igrača poput Tottija. Nema puno igrači koji mogu reći da su cijelu karijeru igrali u jednom klubu i bili tako uspješni. Tačno je da smo mi razgovarali sa Tottijem, ali ne mogu reći više od toga", kazao je trener Giovanni Savarese i potom dodao: 

"Ne volim razgovarati o igračima koji nisu u našem klubu. On je trenutno u Romi. Ipak, nikad nisam govorio o igračima i njihovim godinama, već o onome što mogu donijeti momčadi. Vjerujem da je Totti igrač koji može još puno dati", istakao je Savarese koji vodi New York Cosmos. 

Nije tajna da je za Tottija još zainteresovan Leicester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi