"Tek sam stigao, a već sam napredovao uz Guardiolu"

Cityjevo veliko pojačanje otkriva

"Tek sam stigao, a već sam napredovao uz Guardiolu"

Mnogi fudbalski fanatici imaju običaj osporavati trenerske kvalitete Pepa Guardiola, pozivajući se na to da je u karijeri vodio samo velike i najmoćnije klubove u državama u kojim je radio.

Španac je ovog ljeta preuzeo Manchester City što je, gledajući ime kluba, njegov daleko najveći izazov u karijeri. Počeo je sjajno jer za sada reda samo pobjede.

Da Guardiola ima "ono nešto" potvrdio je i John Stones. Ovoljetno skupo Cityjevo pojačanje hvalilo je svog menadžera u jednoj izjavi za medije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Guardiola je fenomenalan trener i čast mi je sarađivati s njim. Tek sam došao u Manchester City, ali osjećam da sam već napredovao pod njegovim vodstvom. Već sam naučio i savladao neke stvari koje su mi do jučer bile nepoznate", istakao je Stones.

Guardiola će na klupi Građana prvi veliki izazov imati 10. septembra kada je na rasporedu gradski derbi protiv Uniteda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti