"To su velike laži, ja i Ramos ćemo biti poslovni partneri"
Foto: EPA

Gerard Pique demantovao medije

"To su velike laži, ja i Ramos ćemo biti poslovni partneri"

Ponovo su se dva velika rivala, ali i prijatelja, našla na suprotnim stranama. Ovaj put Gerard Pique i Sergio Ramos nisu u "svađi" zbog fudbala i rivalstva Reala i Barce, već zbog političkih razloga.

Dok Pique zagovara nezavisnot Katalonije, Ramos mu poručuje da se "ne petlja" u politiku, ali, u isto vrijeme, podržava španske vlasti.

Španski mediji prenose da su ova "prepucavanja" dovela do novog zatezanja odnosa između dva štopera španske reprezentacije, ali Gerard Pique demantuje takve navode i ističe da neslaganje oko katalonskog referendume neće negativno uticati na njihov odnos.

"Svaka priča da se ne slažemo je velika laž, čak ćemo biti i poslovni partneri u jednom poslovnom poduhvatu, u koji sam ga pozvao da mi se pridruži", istakao je štoper Barcelone, Gerard Pique, pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sve je u redu, moj odnos sa nijm je fenomenalan. Lako je govoriti razne stvari, ali mi smo veoma bliski i ne postoje nikakvi problemi među nama."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi