"Ukoliko trener bude želio Pogbu, pokušat ćemo ga dovesti"

Prredsjednik Barcelone sluša trenera

"Ukoliko trener bude želio Pogbu, pokušat ćemo ga dovesti"

Adnan Beganović

Predsjednik Barcelone, Josep Bartomeu, spreman je razmotriti mogućnost kupnje Paula Pogbe, ukoliko trener španskog prvaka kaže da mu je francuski veznjak potreban u timu.

Na jučerašnjim izborima za predsjednika Barcelone Bartomeu je odnio pobjedu, a odmah nakon što je završena procedura brojanja glasova za španske medije je dao izjavu koja će se sigurno svidjeti navijačima Barcelone.

"Ako trener Luis Enrique bude želio Pogbu u timu, ispitat ćemo mogućnosti za njegovom kupnjom. Sada možemo reći da imamo spreman tim za narednu sezonu, ali ako trener bude još nešto zahtjevao onda je sve otvoreno", izjavio je predsjednik Barcelone.

Podsjetimo, aktuelni evropski i španski prvak je već kupio Aleixa Vidala i Ardu Turana, a zbog FFIFA-ine kazne ova dva fudbalera će za Barcelonu debitovvati tek u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.