"United bi mogao rasturiti Liverpool"
Foto: EPA

Joey Barton tvrdi

"United bi mogao rasturiti Liverpool"

Midhat Šljivak

Kontroverzni engleski fudbaler Joey Barton smatra da će ekipa Manchestera u nedjelju razbiti Liverpool u velikom derbiju Premiershipa.

Nakon sezone za zaborav, United ove godine igra jako dobro, dok s druge strane Redsi imaju velikih problema. 

Barton vjeruje da će United lagano dobiti ovaj duel.

"Veliko je rivalstvo između ova dva tima. Navijači Liverpoola vjerovatno očekuju dobar rezultat u derbiju, ali u tom meču bi United mogao rasturiti Liverpool", rekao je Barton, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool je u proteklih nekoliko godina imao izuzetno slabu odbranu. Ista situacija je i ove sezone. Gledao sam ih prošlog vikenda. Teška su ovo vremena za navijače Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije