"United se prema Schweinsteigeru ponaša kao prema gubavcu"

Bivši predsjednik Bayerna

"United se prema Schweinsteigeru ponaša kao prema gubavcu"

Nekadašnji njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger nalazi se u nemilosti trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha.

Bastian nije upisao nijedan nastuo ove sezone, a čak mu Mourinho nije dopuštao ni trening sa prvim timom sve do početka ove sedmice.

Veoma ljut na čelnike Uniteda je i nekadašnji predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

"Nevjerojatno je što se sa Bastianom događa u Manchesteru. O čitavoj situaciji u klubu puno govori i činjenica da ne dopuštaju Schweinsteigeru da trenira s ekipom, činjenica da su ga izostavili sa zajedničke fotografije i da se ponašaju prema njemu kao prema gubavcu", rekao je Hoeness i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Schweinsteiger je nevjerojatan momak i u Bayern Minhenu je bio nevjerojatan igrač. Žalosno je to što mu rade".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi