"Uz malu dozu sreće možemo do polufinala"

Ana Papak zadovoljna žrijebom

"Uz malu dozu sreće možemo do polufinala"

Rukometašice Zrinjskog u četvrtfinalu Challenge kupa igrat će protiv Fantasylanda iz Samobora, a trenerica Plemkinja, Ana Papak, zadovoljna je jučerašnjim žrijebom.

Tvorac sjajnog tima Zrinjskog koji je dobacio do četvrtfinala Challange kupa, mlada trenerica Ana Papak, zadovoljna je jučerašnjim žrijebom koji je njenom klubu dodijelio tim Fantasylanda iz Samobora, predstavnika susjedne Hrvatske.

"Samoborke odlično poznajem. Svi smo potajno očekivali upravo njih. Moja najveća želja bila je izbjeći francuski Nimes", kaže trenerica iz Splita.

Iako tek na početku svoje trenerske karijere, do jučer izuzetno uspješna rukometašica sa bogatim internacionalnim iskustvom za kratko vrijeme napravila je veliki uspjeh. Uspjeh Zrinjskog smatra uspjehom grada Mostara i Bosne i Hercegovine.

"Definitivno je naš uspjeh, uspjeh mostarskog i ženskog bh. rukometa. Uložili smo mnogo truda kako bismo postigli to što smo postigli iako kao klub do sada nismo imali dovoljnu finansijsku podršku. Na ovome naravno ne želimo stati. Imali smo sreće prilikom izvlačenja i očekujem da uz pravi pristup i još jednu malu dozu sreće dobacimo čak i do polufinala", zaključila je Ana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.