"Vjerujte mi, Džeko je u odličnoj formi"

Nainggolan hvalio svog saigrača

"Vjerujte mi, Džeko je u odličnoj formi"

Endin Čaušević

Roma sutra na domaćem terenu u okviru 7. kola italijanske Serije A dočekuje ekipu Intera.

Rimsku ekipu nakon poraza od Torina očekuje veliki derbi protiv Intera. Naravno, navijači Vučice nadaju se pobjedi i nova tri boda svoje ekipe. Ipak, Inter ove sezone igra odlično i sigurno je da neće na Olimpico doći da se brane.

Velika dilema Luciana Spallettija je da li će sutrašnji meč početi sa Edinom Džekom ili Francescom Tottijem. Vezni fudbaler Rome, Radja Nainggolan, vjeruje da bi Džeko trebao igrati protiv Intera.

"Prošle godine bolje smo izgledali s Perottijem u napadu, ali vjerujte mi da je ove sezone Džeko u odličnoj formi. Vidim da želi da se dokaže i unio je svježinu u tim. Mnogo je koristan u igri ekipe iako je napadač. Siguran sam da će to uskoro dokazati. Ko zna, možda to bude upravo sutra protiv Intera", rekao je Nainggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi