"Žao mi je navijača Montpellierea, predsjednik im je budala"

Cisse uzvratio predsjedniku Montpellierea:

"Žao mi je navijača Montpellierea, predsjednik im je budala"

Nekadašnji napadač Liverpoola, Marseillea, Sunderlanda i Lazija, Djibril Cisse je ovoga ljeta napustio ekipu londonskog QPR-a te se trenutno nalazi u Francuskoj gdje čeka novi angažman.

Ubrzo nakon dolaska u Francusku pojavile su se glasine kako bi ovaj napadač mogao karijeru nastaviti u redovima Montpellierea.

Ipak, vrlo brzo je sve demantovao predsjednik ovog kluba, Louis Nicollin te je iskoristio priliku da Cissea izvrijeđa i nazove 'običnim DJ-om'.

Ubrzo je preko Twittera uzvratio i napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šteta što neću u Montpelliere. To je sjajan klub, lijep grad sa predsjednikom idiotom koji dopušta sebi da olajava svakoga kad god poželi. Žao mi je navijača Montpellierea, sigurno nije lako imati budalu za predsjednika", napisao je Cisse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti