"Zbog Hendersona sam ostao bez posla"

Oglasio se nekadašnji direktor Liverpoola

"Zbog Hendersona sam ostao bez posla"

Endin Čaušević

Englesku proteklih sedmica potresaju mnogi skandali oko transfera igrača, ali je u centar pažnje došla zanimljiva priča iz Liverpoola.

Nekadašnji direktor Liverpoola, Damiern Comolli, izjavio je da ga je transfer Jordana Hendersona koštao posla na Anfieldu. Comolli je bio glavni "krivac" što je Henderson za 16 miliona funti 2011. godine stigao u Redse.

"Henderson je kriv što sam dobio otkaz. Vlasnici kluba su mi rekli da sam napravio veliku grešku što sam ga doveo, te da je taj transfer samo bacanje novca. A vidite sada, on je jedan od najboljih igrača ekipe i standardni reprezentativac Engleske. Možda mi to pomogne ponovo da se vratim u Liverpool", rekao je Comolli.

On je dodao da nije dobio još uvijek izvinjenje od kluba za otkaz za kojeg nisu imali osnove. Ipak, Comolli se nada da će se jednog dana vratiti na Anfield jer je to jedini klub koji mu je u srcu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi