Znate li kojeg fudbalera Liverpoola Klopp zove 'mašina'?

Dao mu nadimak

Znate li kojeg fudbalera Liverpoola Klopp zove 'mašina'?

Karizmatični menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je uvijek gajio specifičan i prijateljski odnos sa svojim fudbalerima koje je vodio.

Tako je bilo u Mainzu, Borussiji pa i u Liverpoolu, s kojim ove sezone bilježi odlične rezultate.

Jednom od svojih fudbalera Klopp je dao nadimak 'mašina', a taj sretnik zove se Nathaniel Clyne.

"Iskreno, ne znam zbog čega mi je Klopp dao taj nadimak, ali mi se mnogo sviđa. Možda me zove 'mašina' jer igram mnogo utakmica a rijetko sam povrijeđen", rekao je Clyne, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Samo pokušavam dati svoj maksimum i da se ne žalim mnogo".

Clyne se u Liverpoolu pokazao odličnim rješenjem na poziciji desnog beka, a dobrim igrama je postao i standardan član reprezentacije Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi