"Zbog Rijeke bih odbio i Real Madrid"

Anas Sharbini tvrdi

"Zbog Rijeke bih odbio i Real Madrid"

Edmir Škorić

Anas Sharbini tvrdi da bi zbog Rijeke odbio čak i Real Madrid!

Sharbini je imao bogatu ponudu iz Kine, no odlučio je ostati vjeran Rijeci. 

"Radilo se doista o dobroj ponudi ali kada je riječ o Rijeci novac ima sporednu ulogu. Tu presuđuju emocije, povjerenje koje uživam od predsjednika Miškovića, trenera Keka, svih ljudi u klubu i naravno navijača", rekao je Sharbini za klupsku stranicu, dodavši:

"Kada sam se vraćao vodilja mi je bila činjenica da se u Rijeci sprema nešto veliko, slaže se momčad koja može napraviti puno, a ja želim biti ovdje i osvojiti naslov prvaka. Ponuda je bila takva da bih si praktički riješio egzistenciju i klub mi je dao slobodne ruke da odlučim što želim. U razgovoru s ocem odlučio sam odbiti ponudu, stekao sam dojam da klub i svi ovdje žele da ostanem pa nije bilo teško donijeti ovakvu odluku", rekao je Anas.

"Želim biti dio ove priče sada kada se gradi trening kamp, stadion, kada je atmosfera u svlačionici sjajna, a suigrači toliko pozitivni da se u ovom trenutku ne vidim u nekoj drugoj sredini. Možda će nekome zvučati smiješno, ali mislim da bih odbio i Real Madrid s obzirom na to koliko se veselim svim uspjesima Rijeke i osjetim povjerenje predsjednika i trenera što mi jako puno znači. Zbog svega toka nikada nisam bio sretniji", dodao je Sharbini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.