"Želimo dovesti još jednog ili dvojicu igrača"
Foto: EPA

Tehnički direktor Barce otkrio

"Želimo dovesti još jednog ili dvojicu igrača"

Endin Čaušević

Barcelona je jučer pred svojim navijačima predstavila novo pojačanje Ousmanea Dembelea koji je stigao iz Borussije Dortmund.

Katalonski klub će za Dembelea platiti oko 140 miliona eura što čini francuskog igrača najskupljim pojačanjem u historiji Barcelone. Do kraja prelaznog ostalo je još nekoliko dana, a u Barceloni se nadaju da će na Nou Camp doći još barem jedno zvučno pojačanje.

Tehnički sekretar ovog kluba Robert Fernandez nakon jučerašnjeg predstavljanja Dembelea za španske mediji je potvrdio da ljetni prelazni rok za Katalonce još uvijek nije završen. Fernandez je odlučio odgovoriti na pitanje novinara kojeg je zanimalo da li Barca želi dovesti Coutinha i Di Mariju.

"Istina je da pregovaramo sa nekim igračima i imamo još nekoliko dana da to završimo. Nadamo se da ćemo postići dogovor i predstaviti još barem jednog igrača na Nou Campu kao novo pojačanje. Pregovaramo već dugo i imamo namjeru dovesti jednog ili dvojicu igrača", rekao je Fernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi