Francuski selektor Vincent Collet

"Znamo da BiH može odigrati dobro, trebaće nam odbrana"

T. Hebib

Vincent Collet nije zadovoljan igrom odbrane u susretu s Finskom.

Smatra da su dopuštali previše lakih poena, te se nada da će popraviti ovaj dio igre.

"Znali smo da će protiv Finske odbrana jako bitna. Danas nismo imali konstantnost u igri, čak i kada smo imali plus 14. Pali smo u odbrani, oni su se vratili. Pravili smo velike greške, dali smo im mogućnost da se vrate, što je bilo nedopustivo", istakao je Collet.

Našu selekciju s kojom igraju sutra dobro je već proučio.

"Gledali smo ih, kao i druge utakmice. Rekao sam danas pomoćniku da ih gleda. Znamo da mogu odigrati dobru utakmicu. Međutim, nadam se da će protiv njih biti bolja odbarana. Ako ih pustimo da igraju, utakmica će nam ponovo biti jako teška", rekao je Collet na press konferenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.