Rabiot: Možda sam ja kriv što smo ispali od Barce

Igrao povrijeđen u revanšu

Rabiot: Možda sam ja kriv što smo ispali od Barce

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a prije dvije sedmice oprostili su se od Lige prvaka nakon poraza od Barcelone (6:1) u revanš meču osmine finala.

Aktuelni prvak Francuske u prvom meču u Parizu slavio je s visokih 4:0 i gotovo svi su vjerovali da su izborili četvrtfinale Lige prvaka. Ipak, Barcelona je u revanšu uspjela da napravi čudo i pobijedi sa 6:1 što je značilo da PSG završava svoju epizodu u Ligi prvaka za ovu sezonu.

Gotovo dvije sedmice nakon utakmice u Barceloni zanimljivu izjavu za francuske medije dao je vezni igrač PSG-a, Adrien Rabiot, koji je otkrio da smatra da je on možda krivac što je njegova ekipa ispala iz ovog takmičenja.

"Da, istina je da sam igrao pod injekcijama jer sam imao povredu. No, zaista sam želio da igram u toj utakmici i pomognem ekipi. Ipak, tek sada žalim zbog toga jer nisam bio 100% sporeman i možda je bilo bolje da sam svoje mjesto prepustio drugom igraču. Možda sam ja kriv što smo na kraju ispali", rekao je Rabiot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi