Rađa objavio spisak za mini-pripreme

Bh. rukometaši u Tesliću od 8. do 18. januara

Rađa objavio spisak za mini-pripreme

Selektor muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Vojislav Rađa objavio je spisak igrača koje je pozvao na okupljanje naredne godine u Tesliću.

Najbolji bh. rukometaši će se okupiti u Tesliću od 8. do 18. januara naredne godine, a Rađa je danas objavio spisak od 20 rukometaša na koje računa za ove mini-pripreme.

Na spisku se nalaze: Adnan Šabanović (Sloga Doboj), Danijel Šarić (Barcelona), Vukašin Stojanović (Aragon Zaragoza), Amir Čakić (Bosna BH Gas), Adnan Jaškić (Zagreb), Deni Velić (Nexe), Faruk Vražalić (Bosna BH Gas), Senjamin Burić (Izviđač), Velibor Manjić (Sloga), Vladmiri Vranješ (Borac), Adnan Harmandić (Silkeborg), Edin Bašić (Chambery), Ivan Karačić (Borac), Nikola Prce (Alser), Ante Kukrika (Panduri), Marinko Kelečević (Ferencvaros), Marko Panić (Borac), Dejan Malinović (Izviđač) i Kosta Savić (Bosna BH Gas).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.