Rađa pomaže Vuliću na klupi Splita

Bivši centar pomaže mladim igračima

Rađa pomaže Vuliću na klupi Splita

Dino Rađa se vraća u Split. Ne kao igrač, već kao jedan od pomoćnika Jakše Vulića koji je određeno vrijeme proveo na klupi Širokog. Nekadašnji igrač Jugoplastike, Rome, Bostona, Panathinaikosa, Zadra, Cibone, odlučio se ponovo vrati u klub u kojem je počeo, ali i završio karijeru.

Njegova uloga bit će rad s centrima, a bit će pri ruci i direktoru Robertu Andrijiću.

" Ja sam uvijek spreman pomoći Splitu. Za početak sam se dogovorio da ću pomagati u radu sa centrima. Naravno spreman sam i pomoći direktoru koliko to bude potrebno. Za početak je najvažnije da imamo stabilnu sezonu u kojoj će svi biti plaćeni na vrijeme, a ne da je sve uvjetovano dugovanjima, pa moraš povlačiti poteze koje inače ne bi povlačio " kratko je objasnio Rađa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.