Rade Krunić dobio ponudu iz Bundeslige, pregovori sa Milanom počeli
Foto - EPA

Bh. fudbaler želja njemačkog tima

Rade Krunić dobio ponudu iz Bundeslige, pregovori sa Milanom počeli

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić (26) po svemu sudeći će napustiti redove Milana u ovom prelaznom roku.

Bh. veznjak koji je u redove Rossonera stigao prošle godine iz Empolija, ali se nije previše naigrao i konstantno se govorilo o njegovom odlasku iz kluba.

To bi se ovog ljeta trebalo i desiti. Krunić već na stolu ima ponudu Torina, a Corriere dello Sport navodi kako je na adresu tima sa San Sira stigla i ponuda i njemačkog bundesligaša Freiburga.

Njemački tim je sa Milanom počeo pregovore o transferu 26-godišnjeg veznjaka. Ponuda je navodno veoma interesantna, ali će Krunić na kraju odlučiti da li će je i prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, ovog ljeta već je jedan bh. fudbaler potpisao za Freiburg. To je sjajni napadač Ermedin Demirović i svakako bi bilo veoma interesantno vidjeti još jedan bh. duo u Bundesligi.

Krunić je prošle sezone nastupio 18 puta za Milan i upisao je jednu asistenciju.

Top Komentari

Mowzilla
To bi bio tandem zvani "apokalipticni jahaci"
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti