Rade Krunić mijenja klub, ali ostaje u Empoliju do kraja sezone?

Predsjednik Genove potvrdio da su poslali ponudu

Rade Krunić mijenja klub, ali ostaje u Empoliju do kraja sezone?

Endin Čaušević

Bosanskohercegovački reprezentaivac Rade Krunić pruža sjajne partije u dresu Empolija pa ne čudi što se sve više špekuliše o njegovom odlasku iz ovog kluba.

U posljednje vrijeme bh. reprezentativac se povezivao sa brojnim klubovima, a čini se da je Genoa ta koja svim silama želi dovesti Krunića u svoje redove. Italijanski mediji su prije par dana pisali da su iz Genove poslali službenu ponudu na adresu Empolija tešku 6 miliona eura ali ista je glatko odbijena.

Ipak, kako danas pišu italijanski mediji iz Genove nisu odustali te su ponudili 8 miliona eura pa sada čekaju odgovor iz Empolija što je potvrdio i predsjednik kluba Enrico Preziosi. No, ni to nije sve, navodno su spremni ponuditi još više, a spominju italijanski mediji da su spremni i na opciju da Krunića ostave u Empoliju do kraja sezone.

"Trebamo nekoliko kvalitetnih igrača u sredini terena. Mogu vam potvrditi da smo poslali ponudu za Krunića i čekamo odgovor Empolija. Što se tiče ostalih igrača niko sigurno nas neće napustiti do ljeta, a to se najviše odnosi na Krzysztofa Piateka", rekao je Preziosi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi